Magyarország, 1135, Budapest, Lehel út 62. (1) 329 1449, (1) 206 3327, +36 (30) 970-8313 iroda@mortalis.hu
Had nyújtsunk segítő kezet

Urnás temetés

Ízléses és elegáns urnás temetések szervezése

 |

Cégünk egyik legtöbbször igénybevett szolgáltatása az urnás temetés, hiszen egyre szélesebb körben terjed el ez a fajta temetkezési szokás. Főleg a városi környezetnek köszönhetően terjed népszerűsége, hiszen Budapesten és környékén sokkal több lehetőség adódik urnás temetések lebonyolítására, mint koporsós temetésekre.

Munkatársaink segítenek a különböző adminisztratív és szervezési feladatokban is és igyekeznek a lehető legtöbb terhet átvállalni a hozzátartozóktól. Cégünkön keresztül az urnás temetés teljes menetét le lehet bonyolítani, így nem kell külön utánajárni minden egyes iratnak, adatnak, szervezési feladatnak. Cégünk, kegyeleti tárgyak széles választékát kínálja, többek között elegáns, ízléses urnákat, valamint akár egyéb kiegészítő tárgyakat, melyek mindegyike természetesen kizárólag a legjobb minőséget képviselik.

Forduljon bizalommal nagy tapasztalattal rendelkező cégünkhöz és budapesti irodánkban a teljes temetést meg tudjuk szervezni. A különböző iratok beszerzése mellett vállalni tudjuk az elhunytak elszállítását a krematóriumba, majd a hozzátartozók által kiválasztott templomba, urna temetőbe, szóró kápolnába vagy egy egyéni, külső szóró helyre is akár. Magasan képzett munkatársaink a szertartás lebonyolításáig mindenben a gyászóló hozzátartozók segítségére lesz.