Magyarország, 1135, Budapest, Lehel út 62. (1) 329 1449, (1) 206 3327, (30) 328-0290 iroda@mortalis.hu
Had nyújtsunk segítő kezet

Temetkezés Budapest

Teljes körű temetkezés szervezés Budapesten

Temetkezési cégünk budapesti irodája teljes körű adminisztratív és szervezési feladatokkal kapcsolatos szolgáltatásokkal igyekszik segíteni a hozzátartozókat ebben a nehéz helyzetben. Munkatársaink arra törekednek, hogy a lehető legtöbb terhet levegyék a gyászoló családtagok válláról.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik temetések szervezésében és lebonyolításában, így garantált az ízléses és zavartalan temetkezések megrendezése. Az álatunk nyújtott széles szolgáltatási körnek köszönhetően munkatársaink alapos, precíz módon és a lehető legkíméletesebben végzik feladatukat. Beszerik a szükséges iratokat, megszervezik az esetleges szállítást (kórház és temető, krematórium és templom között), valamint a búcsúszertartást is megszervezik a hozzátartozók és esetlegesen az elhunyt végakarata szerint.

Hagyományos temetések mellett lehetőség van exkluzívabb szertartások megszervezésére is. Ezek kapcsolódhatnak esetlegesen az elhunyt kedvenc hobbijához vagy szabadidős tevékenységéhez (hajós vagy légi temetés) is. Szolgáltatásaink széleskörűsége, valamint irodánk és munkatársaink tapasztalatai biztosítják az átfogó, minőségi szervezést és ügyintézést.