Magyarország, 1135, Budapest, Lehel út 62. (1) 329 1449, (1) 206 3327, +36 (30) 970-8313 iroda@mortalis.hu
Had nyújtsunk segítő kezet

Temetés ügyintézés

Hagyományos és exkluzív temetések szervezése

 |

Egy esetleges halál esetén sajnos elkerülhetetlenül felmerülnek különböző feladatok, amelyeket el kell intézni, meg kell szervezni. Magasan képzett szakembereink a temetés lebonyolításának végig a hozzátartozók rendelkezéseire állnak, segítenek a lehető legtöbb terhet levenni a gyászolók válláról.

Az adminisztratív feladatok mellett munkatársaink az Önök rendelkezésére állnak, hogy a legelegánsabb, legízlésesebb és, egyedi esetekben akár, a legkülönlegesebb szertartásokat, búcsúztatásokat is megszervezzék. Nincs két egyforma ember, így nincs egy forma temetés sem. A hagyományos temetői, illetve templomi temetések mellett lehetőség van egyedibb, különlegesebb temetések megszervezésére is.

Minden, a szertartáshoz és a temetéshez kapcsolódó, ügyintézést cégünk végzi a hozzátartozók igényei szerint, így garanált, hogy minden zökkenőmentesen és a lehető legkíméletesebben fog lezajlani. Az egyedülálló, páratlan kéréseket is igyekszünk teljesíteni, így próbáljuk biztosítani, hogy akár egy valóban egyedi, személyre szabott és természetesen ízléses szertartás keretében vehessenek végső búcsút az elhunytól a gyászolók.