Magyarország, 1135, Budapest, Lehel út 62. (1) 329 1449, (1) 206 3327, (30) 328-0290 iroda@mortalis.hu
Had nyújtsunk segítő kezet

Koporsós temetés

Koporsós temetési szolgáltatás kárpitozott koporsóval

A koporsós temetkezés a hagyományos temetkezési forma Magyarországon. A szeretartás keretében a koporsót a hozzátartozók jelenlétében leeresztik a szerettük végső nyughelyéül szolgáló sírba és eltemetik. A koporsók különböző fákból és sokféle díszítéssel készülnek. A szolgáltatásunk tartalmaz egy ízléses kárpitozott koporsót szemfedővel, de ez igény szerint lecserélhető más típúsú koporsóra.
A temetői költségeket nem tartalmazza a szolgáltatás díja, mert ezek temetőről temetőre változnak, de az összes temetkezési szolgáltató vállalat számára egységesek. Kérjük érdeklődjön kollégáinktól az aktuális temetői díjakról!

Koporsós Temetés Ára

Koporsós temetés kárpitozott koporsóval - 165 355 Ft-tól + ÁFA

  • Koporsó kárpitozva
  • Ügyintézés
  • Szállítás
  • Kegyeleti termékek
  • Egészségügyi csomag

A koporsós temetés szolgáltatásunk sok temetői költséget nem tartalmaz az itt kiírt formában. Kérjük, mindenképpen érdeklődjön kollégáinktól személyesen, telefonon vagy emailben, ha koporsós temetéssel szeretne elbúcsúzni szerettétől!

A Budapesten kívüli szállítás ára 400 Ft / km.Ha nem talált választ minden kérdésére vagy egyéni igényei vannak, érdeklődjön bátran munkatrsainknál emailben, telefonon vagy személyesen temetkezési irodáinkban.

Kapcsolat

Az oldalon szerepeltett árak a valós szolgáltatási árak, de előfordulhat, hogy temetési árainkon változtatva csak később frissítjük a mortalis.hu-n feltüntett összegeket. Az árak pontosságáért így felelősséget nem tudunk vállalni. Kérjük forduljon irodai munkatársainkhoz email-ben, telefonon vagy temetkezési irodáinkban!