Magyarország, 1135, Budapest, Lehel út 62. (1) 329 1449, (1) 206 3327, (30) 328-0290 iroda@mortalis.hu
Had nyújtsunk segítő kezet

Hamvasztás

Hamvasztás, urnaátadás szolgáltatás ügyintézéssel, szállítással - Urnakiadás

A hamvasztás, urnakiadás során elszállítjuk, elhamvasztatjuk és visszaszállítjuk az elhunyt hamvait saját autónkkal. A hamvakat egy urnabetétbe tesszük, amit lehetőség szerint az Önök által választott kerámia-, fém- vagy fa urnába helyezünk és átadjuk Önnek az irodánkban. A szolgáltatás keretében az ügyintézési feladatokat is levesszük a hozzátartozók válláról. Több információt a szolgáltatásról a hamvasztásos temetés menetéről szóló cikkünkben talál!
Ha az urnát szeretné inkább templomban vagy temetőben elhelyezni, tekintse meg az urnás temetés szolgáltatásunkat!

Hamvasztás Ára

Hamvasztás, hamvak átadása irodáinkban - urnabetétben
102 362 Ft + ÁFA-tól - ( Bruttó 130 000 Ft – tól! )

  • Teljeskörű ügyintézést, mely magába foglalja a Halotti anyakönyvi kivonat beszerzését, a hiányzó iratok megkérését az illetékes anyakönyvi hivataltól (elektronikus nyilvántartásba való felrögzítés formájában!)
  • Elhunyt szállítását a hamvasztóüzembe
  • Hamvasztási egységcsomagot
  • Hamvasztást, és az urnabetétet, urnatartó dobozt
  • Szükség esetén vállaljuk, az elhunyt halottvizsgálati bizonyítványának beszerzését, hűtési díj rendezését; valamint,hamvasztási engedély beszerzését az illetékes ÁNTSZ-től

Extra szolgáltatások és temetési kellékek

Urna

  • Kerámia urnák
  • Fa urnák
  • Réz urnák

Hamvasztás – urnaátadás, díszurnában

Az urnás temetés során az elhunyt hamvait egy szép urnába helyezik. Az urnát templomban, altemplomban, temetőben és otthon is el lehet helyezni szertartás keretében. Az urnás temetés szolgáltatásunk tartalmazza az urnát ( 26 máz fehér ) és segítünk a temetés megszervezésében is. A temetői és plébániai szolgáltatások költségeit nem tartalmazza az ár.

112 362 Ft + ÁFA-tól*Ha nem talált választ minden kérdésére vagy egyéni igényei vannak, érdeklődjön bátran munkatrsainknál emailben, telefonon vagy személyesen temetkezési irodáinkban.

Kapcsolat

Az oldalon szerepeltett árak a valós szolgáltatási árak, de előfordulhat, hogy temetési árainkon változtatva csak később frissítjük a mortalis.hu-n feltüntett összegeket. Az árak pontosságáért így felelősséget nem tudunk vállalni. Kérjük forduljon irodai munkatársainkhoz email-ben, telefonon vagy temetkezési irodáinkban!