Magyarország, 1135, Budapest, Lehel út 62. (1) 329 1449, (1) 206 3327, +36 (30) 970-8313 iroda@mortalis.hu
Had nyújtsunk segítő kezet

Hamvak szórása

Hamvak szórása hagyományos és különleges helyszíneken is

 |

Urnás temetés esetén rengeteg lehetőség van a hamvak végső elhelyezésére. Ezen megoldások közül az egyik legkedveltebb a hamvak szórása, amely történhet hagyományos módon szóró kápolnákban vagy egyedibb, különlegesebb helyszíneken is.

Cégünkön keresztül a hozzátartozóknak lehetősége van megszervezni a teljes temetést és magát a szertartást is. Mi vállaljuk a temetéshez szükséges iratok beszerzését, az elhunytak szállítását, valamint a teljes szertartás lebonyolítását is. A tradícionálisabb temetkezési megoldások mellett lehetőség van különlegesebb módokon való szórására is a hamvaknak. Ezek közé tartozhatnak például a repülőről vagy esetleg hajóról történő szórás is.

Budapesti irodánkban ki lehet választani a szertartás összes kellékét, módját, a helyszínt, valamint a különböző kiegészítő szolgáltatásokat is. Nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink a szertartás végső lebonyolításáig a hozzátartozók rendelkezésére állnak, igyekeznek a legtöbb terhet átvállalni, valamint minden feladatot a lehető legkörültekintőbben és teljes körűen elvégezni.