Magyarország, 1135, Budapest, Lehel út 62. (1) 329 1449, (1) 206 3327, +36 (30) 970-8313 iroda@mortalis.hu
Had nyújtsunk segítő kezet

Elhunytak szállítása

Teljes körű, minőségi temetkezési szolgáltatások

 |

Igyekszünk magas színvonalú szolgáltatások széles körével segíteni ebben a nehéz helyzetben az elhunytak hozzátartozóit. Megpróbáljuk a lehető legtöbb terhet levenni a vállukról, ezzel egy kis könnyebbséget biztosítva. A legalapvetőbb szolgáltatásunk az elhunytak szállítása.

Kórházban, esetlegesen otthon elhunyt személyek elszállítását temetőbe vagy krematóriumba, a család és/vagy az elhunyt kérésének megfelelően végezzük. Szolgáltatásunk igénybevehtő Pesten, valamint vidéken is. Lehetőség van külföldre és külföldről való szállításra is. Ezek mellett természetesen, hogy még kevesebb, sajnálatosan felmerülő ügyintézéssel kelljen foglalkoznia a hozzátartozóknak a hamvakat is el tudjuk szállítani a krematóriumból a kért temetőbe vagy templomba.

Magasan képzett szakemberink az adminisztratív feladatok mellett a különböző szervezési feladatokkal is tudnak segíteni. Garantáltan csak a legszínvonalasabb, legjobb minőségű szolgáltatásokat nyújtuk, hogy mind a hozzátartozók és mind az elhunytak kívánságait, igényeit is teljes körűen tudjuk teljesíteni.